Thursday , April 25 2024

Atleții suceveni au cucerit zece medalii la naționalele de marș

Diana Angelescu (tineret), Darius Melenciuc (juniori II), Elisabeta Chirilă (junioare III), Ştefan Cimpoieș (juniori III) și echipa de junioare II de la CSM Suceava au cucerit titlul național

Atleții suceveni au cucerit zece medalii, cinci de aur, trei de argint și două de bronz, la Campionatele Naționale de Marș ce au avut loc sâmbăta trecută, la Timișoara.

Condusă de antrenorul Radu Mihalescu, delegația suceveană a câștigat cinci titluri naționale prin Diana Angelescu (tineret), Darius Melenciuc (juniori II), Elisabeta Chirilă (junioare III), Ştefan Cimpoieș (juniori III) și echipa de junioare II de la CSM Suceava, formată din Daniela Tănase, Cosmina Aaniței și Bianca Pîrghie.

Medaliile de argint au fost cucerite de Daniela Tănase (junioare II), David Ciubotaru (juniori II) și Iris Babalean (copii II), în vreme ce bronzul a fost adus de Andrei Gafița (seniori) și Cosmina Aanișei (junioare II).

Grație rezultatelor de naționale, Andrei Gafița și juniorii Darius Melenciuc, Daniela Tănase și David Ciubotaru și-au asigurat prezența la Balcaniada de Marș ce va avea loc în Antalya (Turcia). (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …