Thursday , March 28 2024

Atleții suceveni au cucerit zece medalii la naționalele de marș

 Cosmin Crăciun (foto), Elisabeta Chirilă și Ştefan Cimpoieș au devenit campioni naționale în probele în care au concurat

Atleții suceveni au cucerit zece medalii la Campionatul Național de marș ce a avut loc duminică la Timișoara.

Elisabeta Chirilă și Ştefan Cimpoieș, ambii pregătiți de antrenorul Radu Mihalescu la CSM Suceava, au obținut biletele de calificare la Balcaniada din Turcia, după ce au devenit campioni naționali la juniori II.

Daniela Tănase a cucerit două medalii de argint la junioare I, una la individual și alta cu echipa, alături de coechipierele sale, Bianca Pîrghie și Ioana Boca.

Aceeași performanță a fost reușită de CSM Suceava și proba pe echipe a junioarelor II, concurând în componența Elisabeta Chirilă, Corina Maloș și Ionela Flocea.

CSM Suceava a punctat și la nivel de tineret și seniori, prin sportivii pregătiți de Silviu Casandra. Cosmin Crăciun a devenit campion național, la tineret, în timp ce Iulian Hasna a luat medalia de bronz, la fel ca și echipa de seniori formată din Cătălin Şuhani, Cosmin Crăciun și Iulian Hasna.

LPS-CSŞ Suceava a cucerit două medalii de bronz prin echipa feminină U18, formată din Ştefan Horodnic, Nicoleta Şcheuleac și Ioana Ştefanov, precum și prin cea de copile I, în componența Alessia Pintrijel, Maria Bistricean , Mara Bistricean și Antonia Şfabu.

Fetele de la LPS sunt pregătite de Daniela Cojocaru, Iustin Tătărău și Ovidiu Morașan. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …