Friday , April 19 2024

Atleții suceveni au cucerit trei medalii la naționalele de master

Floriana Luca Ilie și Gheorghe Berdei, ambii de la CSM Suceava, au cucerit aurul în probele în care au concurat, iar Ion Candrea, de la CSM Dorna Vatra Dornei, a luat bronzul în cursa de 5.000 de metri 

Atleții cluburilor sucevene s-au întors cu trei medalii de la Campionatul Național de Master ce a avut loc la finele săptămânii trecute pe stadionul “Iolanda Balaș Soter” din București.
CSM Suceava a fost reprezentat de mărșăluitorii Florina Luca Ilie și Gheorghe Berdei, care au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.
Florina Luca Ilie, pregătită de Cristina Casandra, a încheiat pe primul loc proba de 5 kilometri marș la categoria peste 40 de ani, iar Gheor­ghe Berdei, antrenat de Silviu Casandra s-a impus în cursa similară masculină, la categoria de vârstă peste 50 de ani.
Pentru CSM Dorna Vatra Dornei a punctat Ion Candrea, care a cucerit medalia de bronz la 5.000 de metri. ”Rezultatele pe care le-am obținut nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor mele, însă sunt încrezător că voi avea parte și de zile mai bune. Mul­țumesc pe această cale clubului CSM Dorna Vatra Dornei pentru susținerea ne­con­diționată pe care mi-o o­feră”, a declarat atletul Ion Can­­drea. (Dănuț CHIDOVEŢ)

secretarasite

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …