Thursday , April 25 2024

Atleții suceveni au cucerit cinci medalii la etapa a doua a naționalelor indoor

Mădălina Sîrbu (CSM Rarău – foto) s-a impus în proba de 3.000 de metri, iar Claudia Costiuc și Robert Kore (ambii de la CSM Dorna) au câștigat cursele de 800 de metri de la categoria juniori II

Atleții cluburilor sucevene au cucerit cinci medalii la cea de-a doua etapă a Campionatului Național indoor desfășurată la sfârșitul săptămânii trecute la București.

CSM Rarăul Câmpulung Moldovenesc a urcat pe podium prin Mădălină Sîrbu, care a câștigat proba de 3.000 de metri, în vreme ce CSM Dorna Vatra Dornei a obținut patru medalii la categoria juniori II prin Claudia Ionela Costiuc (aur la 800 de metri și argint la 1.500 metri), Robert Petru Kore (aur la 800 de metri) și George David Covăsneanu (argint la 800 de metri).

„Sportivii noștri au avut o evoluție bună, ținând cont că a fost primul lor concurs indoor din acest an. Rezultatele ne dau speranțe pentru următorul concurs la care vom participa, este vorba de Meeting Indoor Budapest, ce va avea loc în primul weekend din februarie”, a precizat antrenorul dornean Cristian Prîsneac, care a ținut să mulțumească Primăriei și Consiliului Local Vatra Dornei pentru sprijinul acordat. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …