Friday , April 19 2024

Atleții dorneni au cucerit trei titluri naționale la cadeți

Claudia Ionela Costiuc a câștigat cursele de 800 și 1.500 de metri, în timp ce Alexandru Prâsneac s-a impus în proba masculină de 800 de metri

Atleții Clubului Sportiv Municipal Dorna Vatra Dornei s-au numărat printre protagoniștii etapei finale a Campionatului Național pentru cadeți, competiție desfășurată la sfârșitul săptămânii trecute în sala “Ioan Soter” din București.

Claudia Ionela Costiuc a reușit să devină dublă campioană națională în probele de 800 și 1.500 de metri, în vreme ce Alexandru Prâsneac a cucerit aurul în cursa de 800 de metri și argintul în cea de 1.500 de metri.

“Sunt foarte încântat de toate rezultatele obținute de sportivii noștrii în competițiile indoor de până acum. Sper să le confirmăm în vară la Campionatul European U18 din Israel și la Festivalul Olimpic al Tineretului European din Slovacia. Aș dori să mulțumesc pe această cale conducerii CSM Dorna, care ne-a asigurat cantonamentul, sponsorului Apa Bucovina și profesorilor de la Liceul <<Ioan Luca Caragiale>>”, a declarat antrenorul dornean Cristian Prâsneac. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …