Thursday , April 18 2024

Atleții dorneni au cucerit trei medalii la un concurs în Austria

Claudia Ionela Costiuc a ocupat primul loc în probele de 1.700 de metri și open în concursul fetelor de 13 ani, în timp ce Alexandru Prâsneac a câștigat cursa de 1.700 de metri rezervată băieților de 12 ani. “Internationaler Raiffeisen Sivesterlauf” a avut loc în ultima zi a anului trecut, în orășelul Peurbach

Atleții clubului CSM Dorna Vatra Dornei s-au întors cu trei medalii de la cea de-a XXXVII-a ediție a concursului “Internationaler Raiffeisen Sivesterlauf”, ce a avut loc în ultima zi a anului trecut în orășelul Peurbach din Austria.

Claudia Ionela Costiuc a urcat în două rânduri pe podiumul de premiere după s-a impus în cursa de 1.700 de metri rezervată fetelor născute în anul 2005, câștigând totodată și proba open, unde a devansat inclusiv sportive născute în anul 2001. Cea de-a treia medalie a fost adusă de Alexandru Prâsneac, care a câștigat detașat cursa de 1.700 de metri, rezervată copiilor născuți în anul 2006. La categoria ași, Dorin Andrei Rusu, un alt sportiv de la CSM Dorna, a terminat proba de 6.800 de metri pe locul 14.

“Sunt încântat de evoluția sportivilor mei, mai ales de victoriile lui Alexandru Prâsneac și Ionela Claudia Costiuc, dar și de timpul scos de Andrei Dorin Rusu, care se află în primul an la tineret. Sperăm să avem un sezon de sală cât mai reușit, cu cât mai multe medalii, dar și într-o calificare la Campionatul European Indoor ce va avea loc în luna martie la Glasgow”, a precizat antrenorul Cristi Prâsneac. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Ultimele bilete la Jocurile Olimpice de la Paris au fost puse azi în vânzare

Ultimele bilete pentru Jocurile Olimpice de vară de la Paris au fost puse în vânzare …