Thursday , April 18 2024

Atleții de la CSM Rarăul Câmpulung au început în forță sezonul de sală

Sportivii pregătiți de Erzilia Țîmpău au bifat zece prezențe pe podium la primele competiții din 2020: etapa I a Campiona­tului Național Indoor și Cupa Bistrița 

Atleții de la CSM Rarăul Câmpulung Moldovenesc au început sezonul de sală în forță, cu zece prezențe pe podium la primele competiții din 2020.

Vineri și sâmbătă, în prima etapă a Campionatului Național, sportivele antrenate de Erzilia Țîmpău au urcat pe podium prin Talida Sfârghiu, câștigătoare a probelor de 800 și 1.500 de metri la categoria junioare II, Antonia Gabriela Bodnariuc, învin­gă­toare în proba de 800 de metri și clasată pe locul secund la 400 de metri la categoria junioare I, Mădălina Elena Sîrbu, câști­gătoare a probei de 3.000 de metri și sosită a treia la 1.500 de metri – categoria junioare II și Anca Mirela Moroșan, clasată pe locul doi în proba de 3.000 de metri – junioare II.

În același timp, la Bacău, s-a desfășurat o nouă ediție a Cupei Bistrița, competiție unde câmpulungenii au urcat pe podium Marius Sorin Turcu – locul 1 în proba de 3.000 de metri, Laurențiu Țîmpău – locul 2 în proba de 800 de metri și Bianca Catrinar – locul 2 la 800 de metri.

“Mulțumim pentru sprijin domnului primar Mihăiță Negură, Consiliului Local și sponsorilor Maghebo, Tudely și restaurantului <<La papa bun>>”, a precizat antrenoarea Erzilia Țîmpău. (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …