Atleții cluburilor sucevene au cucerit șase medalii la Campionatul ­­­­­Național de Tineret

20/06/19 ora:12:03am

Performerul delegației a fost Ştefan Mura, sportivul legitimat la CSU Suceava reușind să devină campion național în proba de aruncare a discului 

Atleții cluburilor sucevene au obținut șase medalii la etapa finală a Campionatului Național pentru Tineret, competiție des­fășurată la sfârșitul săptămânii trecute la Pitești, în prezența a 280 de sportivi.

Performerul delegației a fost Ştefan Mura, sportivul legitimat la Clubul Sportiv Universitar din Suceava reușind să devină campion național în proba de aruncarea discului, cu un rezultat de 54 de metri și 67 de centimetri. Colegul său de club, Marius Musteață, a obținut două medalii în probele de aruncare a greutății și aruncare a discului.

Celelalte trei medalii au fost aduse de atletele de la CSM Rarăul Câmpulung Moldovenesc, pregătite de Erzilia Țâmpău. Maria Talida Sfârghiu și Mădălin Elena Sîrbu au devenit vicecampioane naționale de tineret în probele de 1.500, respectiv 5.000 de metri, în timp ce Antonia Gabriela Bodnariuc a cucerit bronzul în cursa de 800 de metri. (Dănuț CHIDOVEȚ)