Saturday , April 20 2024

Atletele de la CSM Rarăul Câmpulung s-au remarcat la prima reuniune a anului

Mădălina Sîrbu, Talida Sfârghiu și Antonia Bodnariuc au cucerit cinci medalii la Cupa Bistriței, competiție organizată în weekendul trecut la Bacău

Bacăul a găzduit la sfârșitul săptămânii trecute cea de-a 36-a ediție a Cupei Bistriței la atletism, competiție care a coincis cu etapa inaugurală a Campionatului Național de atletism indoor.

Printre cluburile care s-au remarcat la prima reuniune atletică a anului se numără și CSM Rarăul Câmpulung, care a urcat pe podiumul de premiere prin Mădălina Sîrbu (aur la 3.000 de metri și argint la 1.500 de metri), Talida Sfârghiu (aur la 800 de metri și bronz la 1.500 de metri) și Antonia Bodnariuc (argint î 800 de metri).

Bianca Catrinari a fost a 4-a la 800 de metri, aceiași Antonia Bodnariuc a sosit pe locul 5 la 400 de metri, iar Cosmin Nisioiu a ocupat locut 7 la 3.000 de metri.

„Sportivii noștri au avut o evoluție bună, obținând rezultate bune chiar dacă clasamentul nu s-a făcut pe grupe de vârstă. Mulțumim Primăriei Câmpulung Moldovenesc, domnului primar Mihăiță Negură și Consiliului Local pentru sprijinul acordat atletismului câmpulungean, atât prin condițiile pe care ni le oferă cât și pentru ajutorul financiar”, a precizat antrenoarea Elena-Erzilia Țîmpău. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …