Tuesday , April 23 2024

Atletele de la CSM Rarăul au acaparat podiumul la naționale

Antonia Bodnariuc, Mădălina Sîrbu și Anca Moroșan au ocupat primele trei poziții la Campionatul Național de cros pentru junioare II.  Dorneanul Alexandru Prâsneac a cucerit titlul național la copii I

Atletele de la CSM Rarăul Câm­pulung Moldovenesc au acaparat podiumul de premiere la Cam­pionatul Național de cros pentru juniori II, III șI copii, competiție desfășurată la sfârșitul săptămânii trecute în pădurea Rediu, de lângă Boto­șani. Antonia Bodnariuc, Mă­dălina Sîrbu și Anca Moroșan au ocupat primele trei poziții la categoria junioare II.

CSM Rarăul, pentru care au mai alergat Talida Sfârghiu (locul 6) și Bianca Catrinar (locul 11), a cucerit detașat și titlul național pe echipe.

“Rar se întâmplă ca trei spor­tive de la același club să urce concomitent pe podium la un concurs național. Așteptăm cu încredere sezonul de vară, unde sperăm să realizăm baremurile pentru campionatele europene și balcanice”, a precizat antrenoarea Erzilia Țâmpău, care a ținut să mulțumească primarului Mihăiță Negură și Consilului Local Câmpulung Moldovenesc pentru sprijinul oferit clubului CSM Rarăul.

Tot în cadrul Campionatelor Naționale de cros de la Botoșani, atletul Alexandru Prâsneac, legitimat la CSM Dorna Vatra Dornei, a cucerit aurul național,în proba de 2.000 de metri la categoria mezină – copii I.

“Am trăit o senzație unică. În calitate de antrenor, să-mi văd propriul copil devenind campion național. Am încredere că, pe viitor, sportivii de la CSM Dorna pot realiza performanțe și mai mari. Greul abia începe pentru acești copii”, a precizat antrenorul Cristian Prâsneac, care a ținut să mul­țu­mească sponsorului Black Hill pentru sprijin. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Atleții suceveni au urcat pe podium la semimaratonul “Constantina Diță”

Ciprian Costîn (CSŞ Rădăuți) a cucerit aurul la categoria U20 Patru atleți suceveni au urcat …