Thursday , April 25 2024

Atleta suceveană Delia Ochiana a urcat pe podium la Campionatele Balcanice de marș

Sportiva pregătită de Silviu Casandra la CSM Suceava a cucerit bronzul în proba de 5 kilometri rezervată cadetelor

Sportivii români au cucerit cinci medalii, una de argint și patru de bronz, sâmbătă, la Campionatele Balcanice de marș, desfășurate în localitatea turcă Antalya.

Printre „tricolorii” care au urcat pe podium în Turcia se numără și suceveanca Delia Ochiana, medaliată cu bronz în proba de 5 kilometri rezervată cadetelor.

Maria Lătărețu a câștigat argintul la juniori, cronometrată cu timpul de 51 min 27 sec pe 10 km, potrivit site-ului Federației Române de Atletism.

Medaliile de bronz au fost obținute de Ionuț Pleșu, la seniori, înregistrat pe 20 km în 1 h 31 min 26 sec, de Gabriel Miloși la juniori (10 km în 54 min 46 sec), Delia Ochiana la cadete (5 km în 26 min 17 sec), Darius Melenciuc la cadeți (10 km în 49, min 32 sec).

România a participa cu 10 atleți la ediția a 20-a a Campionatelor Balcanice de marș, Mihaela Acatrinei, Ana Veronica Rodean, Andrei Gafița, Maria Delia Atodiresei, și Daniela Mădălina Tănase fiind ceilalți. Delegația a fost completată de antrenorii Gabriel Avram, Gheorghe Ardeleanu, Radu Mihălescu, Gabriela Ustabaciev, șeful delegației fiind suceveanul Silviu Casandra. (D. C.)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …