Thursday , February 9 2023

Atleta dorneancă Claudia Ionela Costiuc va participa la Gimnaziada Europeană

Sportiva pregătită de Cristian Prâsneac va reprezenta Liceul “Ioan Luca” din Vatra Dornei n competiția va avea loc în luna mai, în Normandia (Franța)

Atleta dorneancă Claudia Ionela Costiuc va reprezenta România la Gimnaziada Europeană, competiție care se va desfășura în perioada 14-22 mai, în Normandia (Franța).

Sportiva pregătită de Cristian Prâsneac a fost aleasă să facă parte din delegația țării noastre la propunea Comisiei Tehnice a Federației Române de Atletism.

Elevă a Liceului “Ion Luca” din Vatra Dornei, Claudia Ionela Costiuc se poate lăuda în acest an cu cinci titluri naționale cucerite la junioare și tineret în probele de 800 și 1.500 de metri, precum și cu medalie de bronz obținută la nivel de senioare.

“Sunt foarte încântat că sportiva mea va reprezenta Liceul <<Ion Luca>> la o asemenea competiție școlară cum este Gimnaziada Europeană. Cred că poate face o figură frumoasă. Aș vrea să mulțumesc pe această cale și celor care au stau în spatele muncii noastre: conducerii CSM Dorna Vatra Dornei și sponsorului Apa Bucovina”, a precizat antrenorul Cristian Prâsneac. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Messi va dona 3,5 milioane de dolari familiilor afectate de cutremurul din Turcia și Siria

Seismele devastatare care au afectat Turcia și Siria, soldate cu un bilanț provizoriu de 11.400 …