Thursday , April 25 2024

Atleta dorneană Claudia Ionela Costiuc a cucerit aurul la un concurs internațional desfășurat în Bulgaria

Sportiva antrenată de Cristian Prâsneac s-a impus în proba de 800 de metri din cadrul reuniunii atletice de la Ruse

Claudia Ionela Costiuc a cucerit medalia de aur la concursul internațional “Narodna Mladej”, reuniune atletică ce a avut loc sâmbăta trecută în orașul Ruse din Bulgaria.

Sportiva pregătită de Cristian Prâsneac la CSM Dorna Vatra Dornei s-a impus în proba de 800 de metri cu timpul de două minute, 14 secunde și 40 de sutimi, la finalul unei curse în care au luat startul nu mai puțini de 14 atlete.

Un rezultat remarcabil a obținut și Alexandru Prâsneac, sportivul dornean terminând, la doar 16 ani, pe locul 4 în proba de 400 de metri, cu timpul de 52 de secunde și 95 de sutimi.

“Ținând cont că suntem într-o perioadă de acumulări, timpii obținuți de sportivii noștri la concursul din Bulgaria ne dau speranțe la medalii la viitoarele Campionate Naționale în aer liber”, a precizat antrenorul Cristian Prâsneac, care a ținut să mulțumească pentru sprijin Primăriei și Consiliului Local Vatra-Dornei, precum și sponsorilor Aqua Carpatica, Coloana Center Vatra-Dornei, Lorindu Vatra-Dornei și Black-Hill Vatra-Dornei. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …