Friday , March 29 2024

Astra Giurgiu, noua CAMPIOANĂ a ROMÂNIEI

astra

Steaua a remizat, duminică seară, 1-1 cu Pandurii, pe Arena Naţională, rezultat în urma căruia Astra Giurgiu a devenit, matematic, campioana României.

STEAUA – PANDURII 1-1

Enache 66 / Hora 60

Steaua: Niţă – Enache, Tamaş, Varela, Momcilovic – Carp (Filip 73), Pintilii – Adi Popa, Stanciu, Hamroun (Gebhart 46) – Tade (Bawab 46).

Pandurii: Stanca – Unguruşan, Săpunaru, Bunoza, Acsinte – Ropotan, Mrzljak – Antal (Nicoară 59), Nistor, Răduţ (Ciucur 69) – Hora.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat duminică seară, după 1-1 cu Pandurii Târgu Jiu, rezultat în urma căruia Astra Giurgiu a devenit campioană, că este dezamăgit şi că ia în calcul chiar retragerea din fotbal, el menţionând că s-a văzut la jocul de pe Arena Naţională că echipa nu are valoare.

Tehnicianul Marius Şumudică a declarat, duminică seară, că Astra Giurgiu, noua campioană a României, a practicat cel mai frumos fotbal în acest an, subliniind că titlul câştigat nu poate fi pus la îndoială.

“Nu am trăit astfel de momente, este prima oară în viaţă. Este meritul jucătorilor. A fost un an greu, am format un grup puternic. Cred că nu poate fi pusă la îndoială campioana. Cred că Astra a practicat cel mai frumos fotbal în acest an. Este meritul băieţilor, iar într-un colţişor va fi scris şi numele meu, pe lângă 25 de jucători pe care i-am antrenat”, a declarat Şumudică.

 

 

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …