Thursday , April 25 2024

Asociația Județeană “Sportul pentru Toți” a sărbătorit 20 de ani de activitate

La eveniment au fost prezenți aproximativ membri, colaboratori și parteneri, care au fost recompensați, în mod simbolic, cu câte o medalie aniversară.

Asociația Județeană “Sportul pentru Toți” Suceava a aniversat miercuri 20 de ani de activitate.

La eveniment au participat aproximativ 40 de membri, colaboratori și parteneri ai asociației.

Pentru implicarea în zona sportivă a societății civile sucevene, fiecare invitat a fost recompensat în mod simbolic cu câte o medalie adversară, înmănată de către președintele AJSPT Suceava, Mihai Androhovici.

“Suntem 20 de ani de când activăm în zona sportului și 15, efectiv, de când activăm în societatea civilă suceveană. AJSPT Suceava este într-adevăr o familie, o familie plină de oameni frumoși, de voluntari inimoși, membrii ai asociației și colaboratori, instituții și organizații partenere, care au fost alături de noi și și-au adus aportul de-a lungul acestor 20 de ani. Cu toții au oferit tot ce au avut ei mai bun societății sucevene din educația lor, din cultura lor și din timpul lor. E o aniversare plină de vibrație, plină de emoție și sper să fim la fel de dinamici și peste 20 de ani”, a precizat președintele Asociației Județene “Sportul pentru Toți” Suceava, Mihai Androhovici. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …