Friday , March 1 2024

Asociația Județeană de Fotbal Suceava și-a suspendat activitatea

“Este deficil de înaintat în momentul de față o dată cand vor reîncepe competițiile fotbalistice. Cert este că, atunci cand se vor relua, se va juca fără spectatori”, a precizat președintele AJF Suceava. “Fotbalul din Romania nu va fi reluat mai devreme de 16 mai”, a anunțat “Grupul de Lucru” stabilit de FRF

Asociația Județeană de Fotbal Suceava și-a suspendat activitatea pe termen nelimitat din cauza pandemiei de coronavirus care afectează Romania.

Președintele Ciprian Anton a precizat că nu poate înainta o dată în care s-ar putea relua campionatele județene, nici formatul în care s-ar putea încheia sezonul 2019/2020. “Este dificil de înaintat în momentul de față o dată cand vor reîncepe competițiile fotbalistice. Cert este că, atunci cand se vor relua, în primele trei-patru săptămani, se va juca fără spectatori. Campionatele din județul Suceava vor reîncepe cand va reîncepe și restul fotbalului din Romania. În Liga a IV-a ar mai fi 12 etape de disputat, iar în Liga a V-a și campionatele de juniori nici nu am apucat să jucăm vreo etapă în acest an. Luăm în calcul mai multe variante de încheiere a sezonului, iar în momentul în care vom afla că putem juca din nou fotbal, ne vor adapta. Pe această cale, vreau să anunț toți membrii afiliați că vom lua cele mai bune decizii în privința stabilirii campioanelor județene”, a declarat președintele AJF Suceava, într-o intervenție video online.

Ciprian Anton a trimis și un mesaj celor afectați de pandemia de coronavirus. “Este foarte important să ascultăm îndemnul autorităților, este foarte important să ne ferim de locurile publice și să nu intrăm în contact cu foarte multe persoane. Trebuie să stăm acasă, chiar dacă este dificil, mai ales pentru cineva obișnuit cu terenul de fotbal. Sper ca aceste momente ne-au vor face mai puternici. Fotbalul nu se va termina. Am încredere că vom ieși cu bine din această situație”, a transmis șeful forului județean.

”Grupul de Lucru” creat de Federația Romană de Fotbal pentru a fi dedicat situației compeționale din Romania în contextul pandemiei COVID-19 a luat o singură decizie certă după primele două ședințe: fotbalul din Romania nu va fi reluat mai devreme de 16 mai. (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

 

Vezi si

Paul Pogba a fost suspendat patru ani din fotbal după ce a fost găsit dopat cu testosteron

Cariera lui Paul Pogba s-ar putea încheia, după ce mijlocașul francez de 31 de ani …