Tuesday , April 23 2024

Ashley Cole, desemnat jucătorul englez al anului 2010

Fundaşul echipei Chelsea Londra, Ashley Cole, a fost desemnat, în urma unui sondaj realizat pe site-ul oficial al Federaţiei Engleze de Fotbal, jucătorul englez al anului 2010, acesta devansându-i pe Steven Gerrard (FC Liverpool) şi Adam Johnson (Manchester City), informează Daily Mail.

Ashley Cole va deveni în partida, de miercuri, împotriva Danemarcei, cel mai selecţionat fundaş stânga din istoria primei reprezentative a Angliei, cu 87 de prezenţe.

“Sunt foarte mândru şi le sunt recunoscător fanilor. Anul trecut am avut momente grele, iar acum că am primit aprecierile lor le sunt recunocător. Este extraordinar să câştig acest premiu care a venit ca o mare surpriză pentru mine. Nu am crezut niciodată că o să-i depăşesc pe ceilalţi fotbalişti care mai fuseseră nominalizaţi”, a spus Cole.

Ashley Cole a fost contestat serios de către fani după ce într-o partidă împotriva Kazahstanului, disputată acum doi ani, acesta şi-a înscris un gol în propria poartă.

De asemenea, fundaşul stânga a fost în centrul atenţiei presei din Marea Britanie după ce a divorţat de cântăreaţa Cheryl Cole, ca urmare a numeroaselor sale escapade amoroase.

“Cred că e greu pentru că fiecare jucător face greşeli pe teren, dar nu cred că am fost huiduit pentru acea greşeală. Cred că am fost huiduit pentru un lucru personal, iar asta mă doare mai mult. De fiecare dată când pun tricoul Angliei pe mine dau tot ce am mai bun, vreau să câştig, iar fanii au văzut asta, după ce m-au votat jucătorul anului”, a afirmat Cole.

Ashley Cole consideră că a avut un an 2010 reuşit: “Uitându-mă în urmă cred că am avut un sezon bun – am câştigat Premier League şi Cupa Angliei şi am făcut parte din echipa ideală a UEFA, iar acum am câştigat acest premiu. Sper să reuşesc totuşi să câştig ceva şi cu naţionala Angliei”.

Vezi si

Atleții suceveni au urcat pe podium la semimaratonul “Constantina Diță”

Ciprian Costîn (CSŞ Rădăuți) a cucerit aurul la categoria U20 Patru atleți suceveni au urcat …