Thursday , March 28 2024

Așa arată palmele canotorilor suceveni care au cucerit argintul la Olimpiada de la Tokyo

Sucevenii Ciprian Tudosă şi Marius Cozmiuc au adus a treia medalie olimpică pentru canotajul românesc la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Totuşi, această performanţă nu a fost obţinută fără sacrificii, dar şi cu multă muncă.

 Ciprian Tudosă a publicat o fotografie cu mâinile sale, pline de bătături și răni: ”Așa arată palmele mele după 24km de vâslit. Dar…fotbalul este un sport mai interesant…mai “periculos”. Cum am făcut-o și pana acum, alături de colegii mei din Loturile Olimpice de Canotaj Masculin și Feminin muncim pentru a duce România , acolo sus, pe cea mai înaltă treaptă a podiumului!”, a scris Ciprian acum cateva luni, dupa o cursa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ciprian Tudosă (@ctudosa)

Canotorii suceveni au adus României  trei medalii la Jocurile Olimpice de la Tokyo, fiind deja peste obiectivul cu care a  delegatia a plecat de la București, 1-2 clasări pe podium.

Canotoarea suceveană Ancuța Bodnar a adus României primul titlu olimpic la Tokyo. Ancuța  a câștigat medalia de aur în proba feminină de dublu vâsle, alături de botoșăneanca Simona Radiș.

Tot miercuri, România a cucerit medaliile de argint în proba masculină de patru rame, prin patru suceveni: Mihăiță Țigănescu, Mugurel Semciuc, Ştefan Berariu și Cosmin Pascari.

Echipajul de dublu rame masculin, alcătuit din sucevenii Marius Vasile Cozmiuc și Ciprian Tudosă, a câștigat joi medaliile de argint în finala probei, trecând linia de sosire cu timpul de 6:16.58, fiind învinși de echipajul Croației.

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …