Friday , April 19 2024

Armonia și-a încheiat aventura în Cupa României la fotbal feminin

Gruparea fălticeneană a părăsit competiția în faza sferturilor de finală, după ce a fost eliminată ieri, pe stadionul Tineretului, cu scorul de 3-4, de prim-divizionara Real Craiova. Fetele antrenate de Marcel Irimie au condus la pauză prin golurile marcate de Dumitru (două) și Roșu 

Feminin. Armonia

CS Armonia Fălticeni și-a încheiat aventura în Cupa României la fotbal feminin. Echipa antrenată de Marcel Irimie a părăsit competiția în faza sferturilor de finală, după ce a pierdut ieri, pe stadionul Tineretului, cu scorul de 3-4, în fața prim-divizionarei Real Craiova.

Gruparea fălticeneană a făcut o primă repriză excelentă, intrând la pauză cu un avantaj de 3-2 pe tabela de marcaj, grație golurilor marcate de Dumitru (două) și Roșu. Cu un plus la capitolul experiență, formația olteană a întors însă scorul în partea secundă și s-a calificat în semifinale după ce s-a impus în final cu scorul de 4-3.

Armonia Fălticeni: Bălăneasa – Mitruț, Tibichi, Spătar, Lazăr, Dumitru, Cotos, Daniliuc, Rotari, C. Roșu, Pătrăucean. Antrenor: Marcel Irimie. Pe parcursul jocului au mai intrat: Axinte, Onofrei, Vieru și Hasna.

Partida de ieri a fost arbitrată de o brigadă din Botoșani, formată din Denis Crețu, la centru, asistat la tușe de Adrian Noroc și Radu Crețu.

“Am fost foarte aproape de cel mai frumos rezultat din istoria clubului, o calificare în semifinalele Cupei României. Din păcate, nu a fost să fie. Cele două greșeli personale pe care le-am făcut în repriza secundă, ne-au costat calificarea”, a precizat antrenorul Marcel Irimie.

Rezultatele din sferturile de finală:

CFR Timișoara – Fair Play București 2-3

Armonia Fălticeni – Real Craiova 3-4

CSS Târgoviște – ASA Târgu Mureș (mâine)

Navobi Iași – Olimpia Cluj (mâine)

(Dănuț CHIDOVET)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …