Monday , November 28 2022

Armata S-A DECIS. Ce suma ii cere lui GIGI BECALI pentru MARCA STEAUA

steaua

Oficialii CSA Steaua au anuntat suma de bani pe care o doresc pentru a-i permite lui Gigi Becali sa foloseasca marca Steaua, dupa ce a pierdut-o la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a declarat ca Armata isi doreste 10% din veniturile pe care echipa de fotbal le incaseaza anual pentru a-i imprumuta lui Gigi Becali dreptul de folosinta al marcii Steaua.

“Am propus un contract de inchiriere de marca pana la stabilirea unui pret de catre un evaluator. Era vorba despre un pret provizoriu. Ei nu au fost interesati de acest demers si s-a ajuns in situatia de fata. Conducerea CSA a solicitat 10% din veniturile totale ale Stelei, inclusiv din vanzarea jucatorilor. Valoarea unui jucator este data si de brand”, a spus Florin Talpan.

Conform ultimului bilant oficial publicat de Registrul Comertului, Steaua a avut in 2013 incasari de 37 de milioane de euro. Astfel, Armata ar fi primit 3,7 milioane de euro. In 2014, veniturile Stelei au fost estimate la 25 de milioane de euro, ceea ce inseamna inca 2,5 milioane de euro in conturile MApN.

 

Vezi si

Viitorul Liteni a urcat pe primul loc în Liga a IV-a

Echipa condusă de Demis Maranda și Cătălin Holca a preluat șefia clasamentului după victoria de …