Friday , April 19 2024

Arestarea lui Mitica Dragomir face valuri in presa internationala

mitica

Presa internaţională a comentat pe larg reţinerea pentru 24 de ore a lui Dumitru Dragomir, fostul şef al LPF, în dosarul drepturilor TV ale Ligii I.

Dumitru Dragomir a fost reţinut, luni, pentru 24 de ore în dosarul drepturilor TV ale Ligii I, dar a fost elioberat, marţi dimineaţă, urmând a fi cercetat în libertate. Dragomir este acuzat de delapidare, evaziune fiscală şi spălare de bani. Potrivit anchetatorilor, el ar fi creat un prejudiciu în valoare de 3 milioane de euro.

“Suspiciuni de coruptie in Romania. Fostul presedinte al Ligii, Dumitru Dragomir, ar fi sustras 3 milioane de euro din drepturile TV. Romania e lovita in aceste luni de scandaluri. Luna trecuta, fostul capitan al nationalei Gica Popescu a fost arestat pentru ca a primit mita la transferul de jucatori” – Sport1 (Germania).

“Evaziune fiscala in fotbalul romanesc. Politia romana a efectuat luni mai multe raiduri pentru a investiga o evaziune fiscala de trei milioane de euro din drepturile TV ale primei ligi de fotbal. In ultimele luni, fotbalul romanesc a fost lovit de mai multe cazuri de coruptie. Presedintele Stelei, Gigi Becali, si Gica Popescu se afla si ei la inchisoare” – Le Figaro (Franta).

 

 

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …

One comment

  1. Eu i-as da 20 de ani de puscarie si confiscarea banilor porcului asta de dragomir si sletei lui din fotbalul romanesc. O cireada de hotomani ce nu s-au mai saturat de furat. Jos Coruptia din tara asta ! pana cand ne mai ignora nenorocitii astia . Auzi la el Giovani Becali ” ca el nu vorbeste cu oricine ca el e smecheru milionaru- futu-i mama lui si neamu in gura de makedon”. Cine mai urmeaza? hai sa arestam si pe cei ce au furat fondurile europene.