Friday , March 29 2024

Areniul va găzdui mâine un interesant meci internațional de juniori

Față în față, cu începere de la ora 18.00, se vor afla o selecționată under 15 a României, formată din jucători proveniți din regiunea nord-est a țării și  o echipă similară de juniori a Republicii Moldova Amical. Romania - Moldova-min

Stadionul Areni din Suceava va găzdui mâine, cu începere de la orele 18.00, un interesant meci internațional de fotbal între o selecționată under 15 a României, formată din jucători proveniți din re­giunea de nord-est a țării, și  o echipă similară de juniori a Republicii Mol­dova.

In selecționata României, condusă de Ionuț Ciocu, se vor regăsi și patru jucători suceveni, trei de la ACS Juniorul, este vorba de Sebastian Nechita, un obișnuit al naționalei under 15, portarul Răzvan Zofotă și atacantul Denis Solovăstru, și unul de la LPS Suceava, mijlocașul Filip Rusu.

Cele două echipe s-au întâlnit în urmă cu o lună la Chișinău, câștig de ca­uză având atunci selecționata Ro­mâ­niei, care s-a impus în fața gazdelor, cu scorul de 2-1, printr-un gol decisiv marcat chiar de Sebastian Nechita.

“Ne bucură faptul că reușim să marcăm Anul Centenarului printr-un un meci internațional între echi­pele României și Republicii Mol­dova, primul meci internațional pe care stadionul Areni îl găzduiește după o pauză de aproape 35 de ani. Sper ca publicul sucevean va veni în număr cât mai mare să se bucure de spectacol, mai ales că vor fi și patru jucători suceveni în teren”, a precizat președintele Asociației Județene de Fotbal Suceava, Ciprian Anton.

La evenimentul de mâine și-au anunțat prezența la Suceava, fostul mare internațional Gheorghiță Geol­gău, scouterul Federației Române de Fotbal pentru sectorul juvenil, și Adrian Văsâi, selecționerul naționalei under 15.

Meciul de mâine este organizat de Asociația Județeană de Fotbal Su­cea­va, în parteneriat cu Federația Română de Fotbal și Consiliul Județean Su­ceava. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …