Saturday , April 20 2024

Arbitrul sucevean Sebastian Gheorghe, delegat la Bayern Munchen – FC Barcelona

Meciul este programat miercuri, de la ora 22.00, pe stadionul Allianz Arena și contează pentru ultima etapă din grupele Ligii Campionilor.

Sebastian Gheorghe a prins o nouă delegare în Liga Campionilor. Arbitrul sucevean se va afla miercuri la una dintre tușele stadionului Allianz Arena, la meciul dintre Bayern Munchen și FC Barcelona, contând pentru ultima etapă din Grupa E.

Ovidiu Hațegan va arbitra la centru, celălalt asistent este Mircea Grigoroiu, în timp ce al patrulea oficial va fi Andrei Chivulete.

Din camera VAR vor superviza partida italianul Paolo Valeri (arbitru video) și francezul Jerome Brisard (arbitru asistent video).

Pentru suceveanul Sebastian Gheorghe va fi a cincea partidă arbitrată în grupele Ligii Campionilor din acest sezon și a treia din această grupă, după Inter Milano – Şahtior Donețk 2-0, Atletico Madrid – FC Porto 0-0, Benfica – Bayern 0-4 și Dinamo Kiev – FC Barcelona 0-1.

În celălalt meci al grupei se înfruntă Benfica și Dinamo Kiev, echipă antrenată de românul Mircea Lucescu.

Rezultatele din ultima etapă vor decide care dintre FC Barcelona și Benfica se va califica în optimile de finală. Barca are nevoie de cel puțin același rezultat ca Benfica pentru a accede în faza următoare.

Bayern este lider cu 15 puncte (maximum), urmată de FC Barcelona, 7 puncte, Benfica, 5 puncte, Dinamo Kiev, 1 punct. (D.C.)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …