Thursday , April 25 2024

Arbitrul de la Steaua – Ceahlăul, exclus de pe lista FIFA!

radu-petrescu

Ion Crăciunescu va propune în şedinţa CCA scoaterea “centralului” bucureştean de pe lista arbitrilor cu ecuson internaţional pentru erorile de la Steaua – Ceahlăul, 2-1.

La mai puţin de 48 de ore distanţă de meciul în care a comis greşeli extrem de grave, Radu Petrescu a fost analizat de şefii Comisiei Centrale a Arbitrilor. Nu s-a luat deocamdată nici o decizie, însă la următoarea şedinţă, care va avea loc săptămîna viitoare, Ion Crăciunescu le va propune colaboratorilor săi excluderea de pe lista FIFA a lui Petrescu.

Componenţa tabelului cu arbitrii internaţionali trebuie trimisă la UEFA pînă pe 10 septembrie şi în acest moment România îi are cu ecuson extern pe Haţegan, Tudor, Balaj, Colţescu, Avram, Kovacs şi Radu Petrescu.

În vîrstă de doar 30 de ani, Petrescu a promovat pe lista FIFA în urmă cu 2 ani, atunci cînd şef la CCA era Vasile Avram. Ultimul meci internaţional condus de Petrescu a fost chiar săptămîna trecută, Birkirkara – Maribor 0-0, prima manşă în turul 2 preliminar din Champions League.

25% din meciurile pe care Radu Petrescu le-a arbitrat în Liga 1, adică 20 din 80, au fost stricate de erori decisive făcute de “centralul” bucureştean.

“Sînt stupefiat! Efectiv, nu-mi pot explica deciziile pe care le-a luat Radu Petrescu la Steaua – Ceahăul, sînt de neexplicat” (Ion Crăciunescu, preşedinte CCA).

gsp.ro

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …