Thursday , March 28 2024

Arbitrii suceveni și-au dat întâlnire la Memorialul “Lilioara Grămadă”

Trofeul ediției din acest an a fost câștigat de cavalerii fluierului de la subcomisia din Suceava

Sala Liceului cu Program Sportiv din Suceava a găzduit duminică cea de-a noua ediție a Memorialului “Lilioara Grămadă”.

Peste 30 de arbitri, observatori și oameni de fotbal din județ au ținut să-i aducă astfel un omagiu celei care timp de aproape doi ani și jumătate a ocupat funcția de președinte al Comisiei Județene de Arbitri Suceava.

La final, trofeul a ajuns arbitrilor de la CJA Suceava, urmați în clasamentul final de cavalerii fluierului din Rădăuți și cei din Fălticeni.

Pe lângă cupe și medalii, actualul președinte al CJA Suceava, Andrei Pișta, a acordat și câteva diplome individuale. Vlad Ştiubianu a fost declarat cel mai bun portar, Paul Popovici a fost desemnat cel mai tehnic jucător, în vreme ce Andrei Ițco a câștigat titlul de golgheter al Memorialului.

Şefă a arbitrajului județean timp de doi ani și jumătate, Lilioara Grămadă s-a stins din viață pe 30 decembrie 2011, la vârsta de doar 44 de ani. Lilioara Grămadă a jucat fotbal la echipa de fete Zimbru Suceava, iar după ce formația s-a desființat, s-a apucat de arbitraj. Ca asistent, Lilioara a ajuns până la nivelul Ligii a II-a. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …