Sunday , February 5 2023

Arabii au renuntat la Piturca: Nu ne intereseaza, nu mai discutam

piturca

Victor Piturca are sanse minime sa plece in Arabia Saudita, sefii clubului Al Ittihad luand decizia de a opri negocierile cu selectionerul Romaniei.

Presedintele clubului din Jeddah, Ibrahim Al Balwi, a dezvaluit ca Piturca nu mai este o tinta pentru echipa sa deoarece nu vrea sa plateasca despagubirile solicitate de Federatia Romana de Fotbal pentru ca selectionerul sa isi rezilieze contractul.

“Nu ne mai intereseaza Victor Piturca. Nu mai discutam despre bani. Noi nu vrem sa negociem cu Federatia rezilierea contractului sau. Noi ne-am inteles cu Piturca pentru contract, dar el ne-a spus ca trebuie sa platim si o clauza de reziliere a contractului sau cu Federatia, aproximativ un milion de euro. Nu banii au fost problema, ci faptul ca noi ne-am inteles pentru un contract si nu stiam de aceasta clauza. Nu ne-am asteptat la asa ceva, a fost o surpriza cand ne-a spus”, a declarat presedintele lui Al Ittihad la Sport.ro.

Conducatorul gruparii saudite a mai precizat ca nu il intereseaza alt antrenor roman pentru echipa, urmand a cauta un tehnician de alta nationalitate.

In acelasi timp, el a dezvaluit ca Piturca i-a transmis, in timpul negocierilor, ca vrea sa transfere doi fotbalisti romani, insa nu s-a pus problema unor nume concrete.

Cum arabii au anuntat oprirea discutiilor, Victor Piturca va ramane selectioner al Romaniei pana la finalul contractului, in toamna anului 2016.

Tehnicianul in varsta de 59 de ani a discutat in ultimele doua saptamani cu arabii de la Al Ittihad, insa nu a reusit sa isi rezilieze intelegerea cu FRF, desi a discutat marti cu Razvan Burleanu.

Potrivit contractului, Piturca ar trebui sa plateasca nu mai putin de 1,4 milioane de euro pentru a-si rezilia intelegerea.

Vezi si

Foresta a debutat cu o înfrângere în amicale

Echipa antrenată de Dorin Goian a fost învinsă, cu scorul de 1-3, în meciul-test disputat …