Friday , March 29 2024

Anghel Iordănescu, apropiat al PSD, îl invită pe Iohannis la meciul cu Danemarca

iordanescu

Selecţionerul echipei naţionale a României, Anghel Iordănescu, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că îl va invita pe Klaus Iohannis la meciul amical cu Danemarca, dacă acestuia îi va face plăcere să fie prezent.

Întrebat dacă îl invită pe Iohannis la meciul cu Danemarca, Iordănescu a spus: “Să nu amestecăm fotbalul cu politica. Suntem aici să-i facem fericiţi pe toţi românii. Echipa naţională este a tuturor şi noi avem obligaţia să le aducem bucurie. Dar dacă îi face plăcere, cu dragă inimă, e bine primit în orice moment. Oricine ar fi câştigat îi lansam această invitaţie de a veni la meci. De altfel, noi ieri am participat la vot, ne-am îndeplinit această obligaţie, acest drept din Constituţie. În rest, noi avem nevoie să fie alături de noi cei care iubesc fotbalul. Iar noi avem obligaţia de a-i face să ne iubească”.

Naţionala României va întâlni Danemarca, într-un meci amical, marţi, de la ora 20.30, pe Arena Naţională.

Klaus Iohannis a obţinut 54,50% din voturi la turul II al alegerilor prezidenţiale, iar Victor Ponta a fost votat de 45,49% dintre alegătorii care s-au prezent la urne, conform rezultatelor parţiale anunţate, luni, de BEC, după centralizarea a 99,07% din procesele verbale.

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a fost votat de 6.242.825 dintre alegători, în timp ce Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC, a fost votat de 5.211.097 de alegători.

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …