Sunday , April 28 2024

Angelique Kerber nu participă la US Open pentru că va deveni mamă

Angelique Kerber, triplă câștigătoare de Grand Slam, a anunțat miercuri că nu va participa la US Open 2022. Sportiva din Germania a precizat că motivul pentru care a luat această decizie este unul care îi aduce numai fericire: va deveni mamă.

Într-o postare pe Facebook, Kerber a folosit mai multe emojiuri sugestive prin care a confirmat că va avea un copil.

„Mi-am dorit foarte mult să joc la US Open, dar în cele din urmă am decis că 2 vs 1 nu este o competiție corectă. În următoarele luni, voi lua o pauză de la călătoritul pe tot globul ca jucătoare de tenis, dar, din nou, cred că este pentru cel mai bun motiv posibil! Îmi va fi dor de voi toți.

New York a fost adesea un punct de cotitură în cariera mea și pare că, într-un fel, anul acesta nu va fi diferit! De la reînceperea carierei mele în 2011 până la câștigarea titlului în 2016 și la a deveni numărul 1 în lume… US Open are un loc special în inima mea și mi-aș fi dorit să-mi pot lua rămas bun de la voi toți pe teren înainte de a nu mai fi prin preajmă în circuit pentru o vreme.

Să fiu o sportivă profesionistă înseamnă totul pentru mine, dar sunt recunoscătoare pentru noul drum spre care mă îndrept. Ca să fiu sinceră, sunt emoționată și încântată în același timp. Vă mulțumesc pentru sprijinul vostru continuu – înseamnă totul pentru mine”, a scris Angelique Kerber pe Facebook.

În vârstă de 34 de ani, sportiva din Germania fost număr 1 mondial în 2016, a câștigat 14 titluri WTA în carieră și a adunat doar din premiile din tenis $31.886.468. Ea are în palmares trei titluri de Grand Slam: US Open 2016, Australian Open 2016 și Wimbledon 2018.

Vezi si

FCSB e noua campioană a României la fotbal 

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, …