Friday , March 29 2024

Andrei Ostrovanu luptă diseară în main eventul Galei Dynamite Fighting Show de la Baia Mare

Luptătorul sucevean îl va întâlni, în direct la Pro X, pe ieșeanul Florin Lambagiu, la categoria supermijlocie

Andrei Ostrovanu revine la mijlocul acestei săptămâni în ring, luptătorul sucevean urmând să-l înfrunte diseară pe ieșeanul Florin Lambagiu, în main eventul Galei Dynamite Fighting Show de la Baia Mare.

Evenimentul va putea fi urmărit în direct, de la ora 20.00, pe Pro X și online pe canalul de youtube Dynamite Fighting Show.

“Chiar dacă adversarul meu este favorit în lupta care urmează, sunt gata să dau peste cap calculele”, este mesajul lui Andrei Ostrovanu.

Ostrovanu (27 de ani) a disputat până acum 45 de meciuri la profesioniști, în care a înregistrat 37 de victorii, 7 înfrângeri și o luptă terminată la egalitate.

Acesta a început să practice kick-boxul la vârsta de 18 ani, la clubul sportiv Devencea Suceava, sub îndrumarea antrenorului Nicolae Moroșan, cu care a reușit să se evidențieze pe plan național și internațional la nivel de amatori și semiprofesioniști.

În prezent, Andrei Ostrovanu se pregătește la clubul Ayo Gym din Baia Mare, sub îndrumarea antrenorului Alin Bălașa. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …