Saturday , April 20 2024

Anamaria Prodan i-a folosit gratis pe jucatorii Stelei pentru o afacere personala

anamaria prodan

Impresara ANAMARIAN PRODAN, sotia lui Reghecampf, a profitat de faptul că deţine sub contract de reprezentare mai mulţi fotbalişti de la Steaua. ANAMARIAN PRODAN i-a folosit pe jucători pentru o afacere strict personală.

Lukasz Szukala, Adi Popa, Nicuşor Stanciu, Lucian Filip şi Paul Pîrvulescu au participat la mai multe şedinţe foto pentru a o ajuta pe ANAMARIAN PRODAN în promovarea unor ceasuri, scrie GSP.

ANAMARIAN PRODAN a perfectat, recent, un contract de 100.000 de euro, pentru 6 luni, cu o cunoscută firmă de ceasuri din lume, doar pentru promovarea brandului în ţară. ANAMARIAN PRODAN s-a angajat pentru promovarea mărcii în România.

“O să vin cu toţi fotbaliştii vedetă pe care îi am. Să facem o şedinţă foto să se uite lumea după ei”, a fost promisiunea făcută de ANAMARIAN PRODAN în momentul semnării acordului.

ANAMARIAN PRODAN şi-a obligat o parte din jucătorii pe care îi reprezintă de la Steaua să participe la o şedinţă foto pentru promovarea ceasurilor respective. La shootingul foto au participat Szukala, Popa, Stanciu, Filip şi Pîrvulescu. Chiar dacă au participat la mai multe şedinţe foto, nici unul dintre cei cinci nu a primit vreun ban, sustine romaniatv.net.

 

 

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …

One comment

  1. Parasuta asta e o escroaca de prima clasa. Regheblat a ajuns sluga la ea