Saturday , April 20 2024

Amical cu 12 goluri între LPS Suceava și Bucovina Rădăuți

Cele doua formații au încheiat la egalitate, scor 6-6, meciul de pregătire desfășurat sâmbătă, pe terenul sintetic al Liceului cu Program Sportiv din Suceava

Bucovina Rădăuți și LPS Suceava au afișat o mare poftă de gol la revenirea pe teren după vacanța de iarnă, cele două formații terminând la egalitate, cu un spectaculos 6-6, meciul amical disputat sâmbătă, pe gazonul sintetic de la LPS.

Tânăra grupă de juniori de la LPS Suceava, pregătită de Ovidiu Bosancu a dat o replică peste așteptări și a condus în mai multe rânduri în fața divizionarei a treia prin golurile marcate de Cîrstean (două), Popa, Stejariu, Savin și Locic.

De partea cealaltă, trupa antrenată de Iulian Ionesi, care s-a bazat mai mult pe tineri în prima repriză, titularii obișnuiți intrând pe teren abia în ultima jumătate de oră, a înscris prin I. Coroamă, Moloce, I. Plămadă, R. Ciobanu, Stoian și Coajă.

Bucovina Rădăuți: Butnariu – E. Ciobanu, Puha, Moloce, Vitu, Popescu, Irimescu, Vatamaniuc, I. Coroamă, Pitic, Nistor. Pe parcurs, antrenorul Iulian Ionesi a reluat întreg lotul de jucători.

În continuarea programului de pregătire, Bucovina se va deplasa miercuri, la Roman, pentru un amical în compania divizionarei secunde Aerostar Bacău.

În continuare, calendarul amicalelor mai cuprinde pentru rădăuțeni meciuri cu Juniorul Suceava (23 ianuarie și 13 februarie), Hușana Huși (27 ianuarie și 17 februarie), Şomuz Fălticeni (30 ianuarie și 20 februarie), Dante Botoșani (24 februarie și 3 martie), Ceahlăul Piatra Neamț (27 februarie) și cu grupa de juniori de elită de la FC Botoșani (6 martie).

Cea mai grea perioadă a pregătirilor de iarnă se anunță între 3 și 13 februarie, când Plămadă și compania vor intra în cantonament.

Aflată pe locul 3 la finalul turului, la egalitate de puncte cu primele două clasate, Ştiința Miroslava și Foresta Suceava, formația rădăuțeană va relua campionatul pe 14 martie, cu un meci în deplasare, la Pașcani. (Dănuț CHIDOVEȚ. Foto: Cristian PLOŞCEAC)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …