Friday , April 19 2024

Alexandru Buziuc are zilele numărate la FCSB

Gigi Becali vrea să scape în această iarnă de atacantul sucevean în vârstă de 26 de ani

Atacantul sucevean al echipei FCSB, Alexandru Buziuc, pare să aibă zilele numărate la gruparea bucureșteană. Conform presei naționale, patronul Gigi Becali ar vrea să scape în această iarnă de jucătorul în vârstă de 26 de ani.

Alexandru Buziuc a adunat 473 de minute în cele 12 meciuri jucate pentru FCSB în sezonul 2020-2021 și a marcat un singur gol.

Fotbalistul cotat de site-urile de specialitate la 450.000 de euro nu a reușit să îl impresioneze pe Gigi Becali, iar patronul “roș-albaștrilor” a luat o decizie radicală în ceea ce îl privește pe tânărul atacant.

Conform publicației ProSport, Gigi Becali le-a transmis oficialilor de la FCSB că nu îl mai vrea pe atacant la echipă.

Astfel, Alexandru Buziuc va fi nevoit să își caute un nou angajament în perioada de mercato din iarnă, atunci când va intra în ultimele luni de contract cu FCSB, sau va fi nevoit să urmărească meciurile roș-albaștrilor de pe banca de rezerve sau din tribună.

În momentul în care Gigi Becali l-a transferat pe Alexandru Buziuc, latifundiarul din Pipera transmitea că fotbalistul cumpărat de la Academica Clinceni este pariul său și că a insistat ca el să ajungă la FCSB. „L-am luat pe Buziuc, care e pariul meu. Nici nu prea a fost dorit, eu am insistat, l-am adus cu forța”, a declarat Gigi Becali după ce l-a transferat pe atacantul în vârstă de 26 de ani. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …