Thursday , March 28 2024

Alex Ferguson lauda CFR-ul: “Nu te poti plange cand pierzi cu un gol ca acesta”

Tehnicianul formaţiei Manchester United, Alex Ferguson, a declarat, miercuri, că tânăra echipă pe care a folosit-o în meciul cu CFR Cluj a evoluat bine, precizând că nu este nemulţumit de înfrângere, deoarece s-a produs în urma unui gol extraordinar, informează uefa.com.

“Ne-a învins un gol extraordinar. Nu am meritat să pierdem, ne-am creat câteva bune ocazii de a înscrie, dar când pierzi cu un gol ca acesta nu te poţi plânge. Am folosit o echipă tânără şi a jucat bine pe alocuri. Sunt mulţumit că am avut o evoluţie decentă. Ne-am calificat devreme şi asta ne-a dat ocazia să experimentăm şi să folosim jucători care aveau nevoie de un meci. Am oferit câtorva jucători tineri puţină experienţă şi asta îi va ţine în formă. Suntem în faza următoare din poziţia de câştigători ai grupei, dar printre posibilii adversari se numără câteva nume mari – Şahtior Doneţk, Milan, Porto. Ne-am calificat confortabil şi adevărata competiţie începe în februarie. Faza eliminatorie este fantastică”, a declarat Alex Ferguson.

Campioana României, CFR Cluj, a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Manchester United, dar a ratat calificarea în optimile Ligii Campionilor, însă, de pe locul trei al grupei H, va evolua în 16-imile Ligii Europa.

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …