Friday , March 29 2024

AJF Suceava reia competițiile județene de juniori după o pauză de un an și jumătate

Primii care vor reveni oficial pe teren sunt juniorii U15, U13 și U11, care vor debuta sâmbătă în sezonul 2021/2022

AJF Suceava reia competițiile județene de juniori o pauză de un an și jumătate în care acestea au fost suspendate din cauza pandemiei de coronavirus. Primii care vor reveni oficial pe teren sunt juniorii U15, U13 și U11, care vor debuta sâmbătă în sezonul 2021/2022.

Şase echipe se vor bate pentru titlu în campionatul U15: Juniorul Suceava, Şomuz Fălticeni, Rarău Câmpulung Moldovenesc, Luceafărul Bucovina, LPS Suceava și Bucovina Rădăuți.

În competiția rezervată juniorilor U13 s-au înscris la start 14 echipe, printre care și trei din județul Botoșani, acolo unde nu se organizează competiții la acest nivel. Acestea vor fi împărțite în două serii după cum urmează: Junior Botoșani, LPS Suceava, FC Botoșani, Juniorul Suceava și Dante Botoșani, în Seria I; Ştiința Vicovu de Sus, Cenizia Rădăuți, Zimbru Siret, Junior Câmpulung, Foresta Fălticeni, Bucovina Rădăuți, CN “Nicu Gane” Fălticeni și Dream Team Suceava.

În campionatul juniorilor U12 vor participa 12 echipe, printre care trei din Botoșani. Junior Botoșani, LPS Suceava, FC Botoșani, Juniorul Suceava, Foresta Suceava și Dante Botoșani, vor juca în Seria I, iar Ştiința Vicovu de Sus, Zimbru Siret, Junior Câmpulung, Foresta Fălticeni, Şomuz Fălticeni și Dream Team Suceava.

În privința campionatului de juniori U17, acesta urmează să debuteze pe 9 octombrie. (Dănuț CHIDOVET)

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …