Thursday , February 2 2023

AJF Suceava a întrerupt campionatul Ligii a IV-a din cauza frigului

Ultimele două etape programate inițial să se joace 2019 au fost amânate pentru anul viitor. Sferturile de finală din faza județeană a Cupei României au fost amânate pentru data de 1 decembrie 

Valul de frig care s-a abătut în ultimele zile asu­pra nordului Moldovei a determinat conducerea AJF Suceava să amâne ultimele etape programate în acest an în campionatele jude­țene. Întrunit ieri, Comitetul de Urgență al AJF a decis să reprogrameze eta­pele a XV-a și a XVI-a din Liga a IV-a pentru datele de 15 martie, respectiv 22 martie 2020. În ceea ce privește campio­natele de juniori under 13 și juniori B, acestea se vor relua pe data de 21 martie a anului viitor.

Singurele meciuri care se vor mai disputa în acest an sunt cele din sferturile de finală ale fazei județene a Cupei României. Acestea au fost reprogramate pentru data de 1 decembrie, de la ora 14.00, după cum ur­mează:  Rarău Câmpulung – Şomuzul Preutești, Re­colta Fântânele – FC Po­jorâta, Bradul Vama – LPS Suceava, Sporting Poieni Solca – Juniorul Suceava. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

CSU Suceava participă cu grupa de juniori II la Cupa Fulgilor de Nea

Tinerii handbaliști antrenați de Ioan Tcaciuc au fost repartizați în Grupa A, alături de LPS …