Saturday , April 20 2024

AJF Suceava a întrerupt campionatul Ligii a IV-a din cauza frigului

Ultimele două etape programate inițial să se joace 2019 au fost amânate pentru anul viitor. Sferturile de finală din faza județeană a Cupei României au fost amânate pentru data de 1 decembrie 

Valul de frig care s-a abătut în ultimele zile asu­pra nordului Moldovei a determinat conducerea AJF Suceava să amâne ultimele etape programate în acest an în campionatele jude­țene. Întrunit ieri, Comitetul de Urgență al AJF a decis să reprogrameze eta­pele a XV-a și a XVI-a din Liga a IV-a pentru datele de 15 martie, respectiv 22 martie 2020. În ceea ce privește campio­natele de juniori under 13 și juniori B, acestea se vor relua pe data de 21 martie a anului viitor.

Singurele meciuri care se vor mai disputa în acest an sunt cele din sferturile de finală ale fazei județene a Cupei României. Acestea au fost reprogramate pentru data de 1 decembrie, de la ora 14.00, după cum ur­mează:  Rarău Câmpulung – Şomuzul Preutești, Re­colta Fântânele – FC Po­jorâta, Bradul Vama – LPS Suceava, Sporting Poieni Solca – Juniorul Suceava. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …