Friday , March 29 2024

AJF Suceava a anunțat datele la care intenționează să dea startul sezonului 2020-2021

Liga a IV-a ar urma să înceapă pe 16 august, odată cu competițiile de copii și junior, iar o săptămână mai târziu, ar urma să debuteze și campionatul Ligii a V-a. “Până pe 1 iulie vor fi contactate toate echipele pe care ne bazăm, pentru a le comunica cerințele de participare”, a anunțat președintele AJF Suceava, Ciprian Anton

AJF Suceava a anunțat datele la care intenționează să dea startul sezonului 2020-2021 în fotbalul județean. Astfel, viitoarea ediție de campionat a Ligii a IV-a ar urma să înceapă pe 16 august, odată cu competițiile de juniori, iar o săptămână mai târziu, ar urma să debuteze și sezonul la nivelul Ligii a V-a.

“Dacă vor fi eliminate toate restricțiile referitoare la practicarea sportului amator în aer liber, atunci intenționăm să dăm startul viitoarei ediții a Ligii a IV-a, la doar o săptămână după ce se vor disputa meciurile de baraj pentru promovarea în Liga a III-a, în care este angrenată și reprezentanta județului Suceava, Siretul Dolhasca. Până pe 1 iulie vor fi contactate toate echipele pe care ne bazăm, pentru a le comunica cerințele de participare. Ca noutate, dorim să introducem obligativitatea ca în deschiderea fiecărei partide de Liga a IV-a să se joace și o partidă de copii, cu vârsta maximă de 15 ani. În privința competițiilor de copii și juniori, vrem să profităm de vremea frumoasă și să programăm în jur de zece etape în decurs de o lună, până începe școala. Dorim să organizăm întreceri la cinci categorii de vârstă, 11, 13, 15, 17 și 19 ani”, a spus președintele Ciprian Anton.

Şeful AJF Suceava a mai anunțat că faza județeană a Cupei României se va relua la sfârșitul lunii iulie cu faza semifinalelor, în care sunt angrenate formațiile Rarău Câmpulung, Recolta Fântânele, Juniorul Suceava și LPS Suceava. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …