Tuesday , March 19 2024

AJA Suceava i-a premiat pe cei care au contribuit la dezvoltarea atletismului pe plan local

secretarasite


“Prin această diplomă pe care am primit-o nu se recunoaște neapărat meritul primarului, ci al Primăriei și al Consiliului Local, care au sprijinit în ultimii 16 ani sportul sucevean”, a precizat primarul Ion Lungu în urma festivității de premiere de ieri


Asociația Județeană de Atletism Suceava a profitat de pauza competițională și i-a premiat ieri pe oamenii care au contribuit în ultimii ani la dezvoltarea atletismului local.
Oficiată pe stadionul Areni, de către președinta AJA Suceava, Elena Vizitiu, festivitatea l-a avut în prim plan pe primarul Ion Lungu, cel care, din fruntea instituției pe care o conduce, a alocat în acest an clubului CSM Suceava, printre care și secției de atletism, un buget total de 680.000 de lei. “Prin această diplomă pe care am primit-o nu se recunoaște neapărat meritul primarului, ci al Primăriei și al Consiliului Local, care au sprijinit în ultimii 16 ani sportul sucevean. Avem o tradiție cu Crosul Sucevei, e un lucru sănătos, dar, din păcate, deși aveam prins în buget niște bani importanți pentru organizare, acest eveniment nu a mai putut avea loc din cauza pandemiei de coronavirus. Copii talentați avem, antrenori profesioniști avem și sper ca atletismul sucevean să ajungă la performanțele de altă dată”, a declarat Ion Lungu.

secretarasite

Pe lângă șeful municipalității locale, la festivitatea de ieri au mai fost premiați cu câte o plachetă actualul director al DJTS Suceava, Daniel Davidel, inspectorul Petrică Enache, an­trenorii Silviu Casandra, Cristina Casandra, Erzilia Ţâmpău și Iustin Tătărău, directoarea Şcolii Gimnaziale “Ion Creangă”, Elena Martiniuc, secretarul ­ge­neral al AJA Suceava, Valerică Gherasim, directoarea de marketing Laura Blanaru și Aura Ştefănescu, din partea sponsorilor. (Dănuț CHIDOVEŢ)
secretarasite

Vezi si

Faza județeană a Cupei României continuă cu meciurile din optimi

Capul de afiș al acestui tur este ținut de partida de miercuri dintre Juniorul Salcea …