Friday , April 19 2024

AJA Suceava i-a premiat pe cei care au contribuit la dezvoltarea atletismului pe plan local

secretarasite


“Prin această diplomă pe care am primit-o nu se recunoaște neapărat meritul primarului, ci al Primăriei și al Consiliului Local, care au sprijinit în ultimii 16 ani sportul sucevean”, a precizat primarul Ion Lungu în urma festivității de premiere de ieri


Asociația Județeană de Atletism Suceava a profitat de pauza competițională și i-a premiat ieri pe oamenii care au contribuit în ultimii ani la dezvoltarea atletismului local.
Oficiată pe stadionul Areni, de către președinta AJA Suceava, Elena Vizitiu, festivitatea l-a avut în prim plan pe primarul Ion Lungu, cel care, din fruntea instituției pe care o conduce, a alocat în acest an clubului CSM Suceava, printre care și secției de atletism, un buget total de 680.000 de lei. “Prin această diplomă pe care am primit-o nu se recunoaște neapărat meritul primarului, ci al Primăriei și al Consiliului Local, care au sprijinit în ultimii 16 ani sportul sucevean. Avem o tradiție cu Crosul Sucevei, e un lucru sănătos, dar, din păcate, deși aveam prins în buget niște bani importanți pentru organizare, acest eveniment nu a mai putut avea loc din cauza pandemiei de coronavirus. Copii talentați avem, antrenori profesioniști avem și sper ca atletismul sucevean să ajungă la performanțele de altă dată”, a declarat Ion Lungu.

secretarasite

Pe lângă șeful municipalității locale, la festivitatea de ieri au mai fost premiați cu câte o plachetă actualul director al DJTS Suceava, Daniel Davidel, inspectorul Petrică Enache, an­trenorii Silviu Casandra, Cristina Casandra, Erzilia Ţâmpău și Iustin Tătărău, directoarea Şcolii Gimnaziale “Ion Creangă”, Elena Martiniuc, secretarul ­ge­neral al AJA Suceava, Valerică Gherasim, directoarea de marketing Laura Blanaru și Aura Ştefănescu, din partea sponsorilor. (Dănuț CHIDOVEŢ)
secretarasite

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …