Thursday , April 18 2024

Adversarele romancelor la Roland Garros. Cu cine joaca Simona Halep

tenismene

Simona Halep, favorită numărul 4, va juca în primul tur împotriva Alysei Kleybanova (locul 85 WTA), sportivă pe care a învins-o în ambele dueluri directe: Australian Open 2011 și Moscova 2013.

După o luptă cu cancerul (Limfomul Hodgkin), Kleybanova a revenit în circuit anul trecut, iar după performanțele din 2014 a reintrat în top 100. Ea are un sfert de finală la Stuttgart și optimi la Indian Wells.

În cazul unei victorii, Simona Halep va juca împotriva Barborei Zahlavova Strycova sau a unei jucătoare venite din calificări.

Pe aceeași parte de tablou cu Halep mai sunt Ana Ivanovic, Caroline Wozniacki, Sara Errani, Petra Kvitova, Sloane Stephens, Jelena Jankovic și Na Li. Ea a scăpat astfel până într-o eventuală finală de marilei ei temeri, Serena Williams și Maria Sharapova, scrie digisport.ro.

De asemenea, alături de cele două, pe prima parte a tabloului se regăsesc și Agnieszka Radwanska și Angelique Kerber.

Sorana Cîrstea va juca împotriva unei sportive venite din calificări, iar Alexandra Cadanțu se află în aceeași postură. Una dintre ele ar putea evolua împotriva Irinei Begu, în cazul în care aceasta din urmă își câștigă locul pe tabloul principal. Ea a acces în ultimul tur de calificări în urma victoriei de vineri, din turul II, împotriva Aleksandrei Krunic. (6-1, 6-1)

Monica Niculescu va juca împotriva Kaiei Kanepi, din Estonia. Cele două jucătoare s-au întâlnit o singură dată, în urmă cu 6 ani, în primul tur de la US Open, când estonianca s-a impus cu 6-0, 6-3.

Tragerea la sorți a favoritelor din concursul fetelor a fost făcută de Rafael Nadal, în timp ce tabloul băieților a fost completat de Serena Williams. Cei doi sunt deținătorii titlurilor din 2013.

Vezi si

Ultimele bilete la Jocurile Olimpice de la Paris au fost puse azi în vânzare

Ultimele bilete pentru Jocurile Olimpice de vară de la Paris au fost puse în vânzare …