Wednesday , April 24 2024

Adi Mutu cumpara o echipa de fotbal romaneasca. Vezi care!

Adrian Martian, originar din Dej, partener de afaceri si prieten cu Adrian Mutu, se intalneste marti, la Cluj, cu Florian Walter pentru a negocia cumpararea echipei “U” Cluj.

Florian Walter ar putea scapa de Universitatea Cluj mai repede decat se astepta. Un clujean cu afaceri in Italia si Spania doreste sa preia echipa impreuna cu Adrian Mutu, despre care sustine ca e prietenul si partenerul sau de afaceri. “Am avut discutii sa luam FC Arges si am zis hai sa vedem poate luam “U” Cluj. Eu stiam de mult ca Walter vrea sa plece. Am venit acasa si am vorbit si cu finul Mircea Cenana, liderul galeriei”, a povestit Adrian Martian pentru Cancan. Acesta l-a cunoscut pe Mutu in 2003, iar intre cei doi s-a legat o prietenie trainica. Au devenit si parteneri de afaceri, avand la Cesena o fabrica de motorina. “Pe langa prieteni si parteneri, suntem ca fratii”, a marturisit clujeanul. Cat despre “U” Cluj, el spune ca vrea sa vada mai intai ce spun documentele clubului. “Sa vedem situatia. O sa comand un audit inainte sa ofer o suma. Fiecare poate sa spuna ca a investit sute de milioane, dar actele vorbesc!”, a spus el. Acesta are afaceri si in Barcelona, unde are o firma de inchiriat si vandut masini de lux. In eventualitatea in care va prelua “U” Cluj, Adrian Mutu si-ar incheia cariera la acest club. “Asa avem intentia sa facem impreuna. Dinamo poate sa traga de el, dar vine unde se va simti bine si langa cine ii place”, a spus Martian.

Actualul patron al Universitatii a confirmat ca urmeaza sa aiba o discutie. “Inca nu am nicio oferta concreta. Marti trebuie sa ma intalnesc cu cineva sa discutam, vom vedea ce va fi. Vreau sa vand actiunile, dar nu stiu daca ma duc in alta parte. Cativa dintre jucatori ii voi da la Petrolul Ploiesti, restul vor ramane”, a spus Florian Walter.

Vezi si

Patru arbitri români vor oficia la EURO 2024, în frunte cu Istvan Kovacs

Patru arbitri români, în frunte cu Istvan Kovacs, vor oficia la Campionatul European de fotbal …