Thursday , March 28 2024

Adi Mutu, aproape de transferul la Steaua. Ce oferta i-a facut Gigi Becali

mutu

Adi Mutu a fost invitatul special al emisiunii sportive Canal Fotball Clube, de pe postul TV francez Canal Plus. Romanul s-a deplasat special la Paris, pentru a fi prezent in platoul cunoscutei televiziuni franceze, unde a fost descusut de cativa celebri ziaristi din Hexagon.

Mutu a vorbit in termeni elogiosi despre Jose Mourinho, chiar daca portughezul ar fi avut un rol determinant in scandalul care a dus la suspendarea pitesteanului pentru consum de cocaina. Adrian a punctat in cateva cuvinte si relatia speciala de prietenie care il leaga de fostul sau coleg de la Juventus, Ibrahimovici. “Eu si Zlatan suntem amici buni. Chiar daca lui ii place sa faca pe durul, este un tip foarte sensibil si are un suflet extraordinar”. Pe finalul emisiunii, realizatorii televiziunii franceze l-au pus intr-o usoara incurcatura, intrebandu-l daca va ramane la Ajaccio si in situatia in care echipa va retrograda. In acelasi timp, producatorii au intrat in legatura live cu presedintele corsicanilor, Alain Orsoni, cel cu care Mutu este intr-o relatie speciala de prietenie. Adrian a incercat sa pareze si sa nu-si supere conducatorul: “Oricum Ajaccio nu va retrograda, iar pe de alta parte, eu mai am contract cu clubul pe inca un sezon”.

La Bucuresti insa, detaliile trecerii lui Mutu la Steaua se pare ca deja au fost stabilite. Desi ar fi cerut un salariu de 1.200.000 de euro pe an, Gigi Becali i-a oferit 800.000 de euro. “Briliantul” ar putea insa atinge lejer suma pe care ar fi vrut-o, in cazul in care califica echipa in Liga Campionilor, din prima de calificare, plus bonusurile pentru punctele acumulate in grupe.

Daca Ajaccio retrogradeaza, Mutu vine in postura de jucator liber, iar in situatia in care corsicanii raman in prima liga, fotbalistul a promis ca va rezolva situatia cu patronul Orsoni.

wowbiz.ro

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …