Friday , March 29 2024

Acuze: Se teme Lucian Bute sa-i ceara revansa lui Froch?

Carl Froch este la un pas sa obtina revansa cu danezul Mikkel Kessler, iar englezii dau de inteles ca Lucian Bute il evita pe pugilistul britanic. BBC susţine ca romanul se teme de un nou meci si din acest motiv nu a activat clauza din contract prin care Froch este obligat sa-i acorde revansa.

Lucian Bute susţine că vrea cu orice pret revansa cu Carl Froch, dar intentia britanicului de a renunta la centura IBF fara lupta pentru a-l infrunta din nou pe danezul Mikkel Kessler pare sa devina realitate, anunta BBC. IBF i-a cerut lui Froch sa ajunga la o intelegere cu Adonis Stevenson, challenger-ul obligatoriu, pana la 15 ianuarie, dar britanicul spera sa obtina detaliile revansei cu Kessler pana la acea data si sa renunte la centura.

“Vestea ca al doilea meci dintre Froch si Kessler este aproape aranjat sugereaza ca Lucian Bute, care a fost distrus de Froch in luna mai, nu a activat clauza din contract care il obliga pe englez sa-i acorde revansa”, noteaza BBC.

Altfel, WBC ii impune lui Lucian Bute sa se lupte cu castigatorul duelului dintre Sakio Bika (Camerun) si Nikola Sjekloca (Muntenegru). Lupta dintre cei doi va avea loc la data de 16 februarie, in Atlantic City, iar in termen de 90 de zile Bute va fi obligat sa stabileasca la ce data va il va intalni pe castigatorul disputei.

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …