Monday , July 22 2024

ACS Junior Câmpulung Moldovenesc a câștigat turneul Golden Sand’s Summer Cup din Bulgaria

Echipa antrenată de Mihai Eremia a cucerit trofeul la categoria de vârstă 2012

ACS Junior Câmpulung Moldovenesc s-a numărat printre câștigătoarele din acest an a Golden Sand’s Summer Cup din Bulgaria.

Echipa antrenată de Mihai Eremia a cucerit trofeul la categoria 2012, după ce s-a impus în finală, în fața bulgarilor de la FC Fratria Varna, cu scorul de 1-0.

Gruparea câmpulungeană a câștigat en-fanfare grupa din care a făcut parte, după 17-0 cu Olimpia Bălți (Rep. Moldova), 5-0 cu Kaliakra Kavarna (Bulgaria), 6-0 cu FC Mold Progress (Rep. Moldova) și 6-1 cu Kongraz Comrat (Rep. Moldova), iar în semifinale a trecut de Atletic Ştefan Vodă (Rep. Moldova), cu scorul de 4-0.

Mihai Eremia a mizat la turneul din Bulgaria pe următorii jucători: Andrei Sarghie, Antonio Sucevan, Gabriel Flutur, Iustin Ilie, Andrei Muntean, Darius Tivodar, Ştefan Tihon, Edi Hariuc, Călin Carstiuc, Alex Trotus și Ionuț Chiruț.

La festivitatea de premiere de la final, ACS Junior a obținut și două dintre premiile individuale prin Andrei Sarghie – cel mai bun portar și Ştefan Tihon – golgheterul turneului.

La categoria 2012, Golden Sand’s Summer Cup a adunat la start 20 de echipe din Bulgaria, România, Rep. Moldova, Ucraina și Uzbekistan. (D.C.)

Vezi si

Echipa olimpică a României s-a îmbarcat spre Paris: 107 sportivi vor concura în 18 sporturi olimpice

Echipa Olimpică a României a plecat duminică la Paris, pentru a participa la Jocurile Olimpice, …