Friday , March 29 2024

A treia victorie stagională pentru Şomuz Fălticeni

Trupa antrenată de Dan Dăscălescu și Iulian Darabă s-a impus, cu scorul de 3-0, în meciul disputat ieri, pe stadionul din Dorohoi, în fața celor de la FC Botoșani II 

Şomuz Fălticeni a obținut a treia și cea mai categorică victorie de la debutul în Liga a III-a, după ce s-a impus ieri, cu scorul de 3-0, în fața satelitului celor de la FC Botoșani, într-un meci disputat la Dorohoi, în cadrul etapei a XIV-a.

Trupa antrenată de Dan Dăscă­lescu și Iulian Darabă și-a făcut singură meciul ușor, deschizând scorul încă din minutul 4, când Arăpașu a înscris cu capul la o fază în care mingea i-a revenit din bară. Chiar dacă a fost inferioară la capitolul ­pose­sia balonului, Şomuz a lovit pe contraatac în repriza secundă, Pado­vei dublând avantajul oaspeților în minutul 67. Vârful fălticenenilor și-a trecut în cont dubla zece minute mai târziu, când a în­chis tabela la 0-3, după ce a fina­li­zat cu capul o cen­trare de pe stânga.

Şomuz Fălti­ceni: C. Pascal – Neagoe, Kuruc, Dohotariu, Baltariu – Arăpașu, Zamă, Mircescu, Melinte – Julei, Padovei. Au mai intrat: Podgorodețchi, Popovici și Negură.

Rezultatele și programul etapei a XIV-a:

FC Botoșani II – Şomuz Fălticeni 0-3

CSM Pașcani – Metalul Buzău 1-0

CSM Râmnicu Sărat – Oțelul Galați

Ştiința Miroslava – Sporting Liești

Sănătatea Darabani – KSE Târgu Secuiesc

Gloria Buzău – Foresta Suceava

Bucovina Rădăuți – CSM Focșani

Ceahlăul va sta în această rundă.

În ultima etapă a turului, Şomuz Fălticeni va primi vineri replica for­mației CSM Râmnicu Sărat. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …