Saturday , April 20 2024

A DAT LOVITURA: Dan Petrescu preia TSKA Moscova

Presa rusă anunţă că Dan Petrescu va pleca la finalul acestui sezon de la Kuban Krasnodar, urmând să preia una dintre cele mai galonate echipe ale Moscovei.

ŢSKA îl urmpreşte cu atenţie, de mai multă vreme, pe Dan Petrescu şi intenţionează să-i propună funcţia de antrenor principal la vară. “Bursucul” ar urma să-i ia locul la ŢSKA Moscova lui Leonid Sluţki, care se află la cârma echipei din 2009, dar care a dezamăgit în acest sezon, scrie ziare.com. Dan Petrescu ar urma să vină împreună cu atacantul ivorian Lacina Traore, foarte apreciat de şefii gruparii moscovite.

La Kuban, Dan Petrescu are un salariu de 1,5 milioane de euro pe sezon, iar în acest an a încasat şi un bonus de 500.000 de euro pentru calificarea echipei în play-off. La ŢSKA, el al urma să primească 2,5 milioane de euro pe an, plus bonusuri consistente de performanţă.

ŢSKA Moscova, club înfiinţat în 1911, are în palmares 7 titluri ale URSS şi 3 titluri ale Rusiei, 5 Cupe ale URSS şi 6 ale Rusiei, 4 Supercupe ale Rusiei, dar şi o Cupă UEFA, câştigata în 2005.

În acest sezon, după 37 de etape, ŢSKA ocupă locul 2 în clasament, la 9 puncte distanţă de prima clasată, Zenit St. Petersburg.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …