Saturday , April 20 2024

5 cazuri de infectare cu coronavirus la campioana CFR Cluj

CFR Cluj, campioana en-titre din Liga 1, suferă din plin din cauza epidemiei de coronavirus. Cazul lui Adi Păun, primul infectat, nu e unul singular. Alți patru oameni din cadrul echipei au fost depistați pozitiv cu COVID-19, iar un test a fost neconcludent, conform informațiilor GSP.ro.

În urma ultimelor teste efectuate, patru nume de la CFR Cluj au aflat că au coronavirus. În rândul celor infectați nu sunt doar jucători, ci și persoane din staff-ul ardelenilor.

Surse din cadrul clubului au confirmat pentru GSP.ro că numele anunțate inițial de Prosport sunt, într-adevăr, confirmate cu COVID-19. Este vorba despre goalkeeper-ul Grzegorz Sandomierski (30 de ani), antrenorul secund Costin Curelea (36 de ani), antrenorul cu portarii Cristian Moldovan și preparatorul fizic Cristian Dragotă. Testul mijlocașului Damjan Djokovic (30 de ani) este neconcludent, iar croatul este considerat momentan suspect.

Cei pozitivi au fost transportați cu ambulanțe la Cluj, mai puțin Sandomierski, care urmează să fie adus azi.

Primul caz de coronavirus de la CFR Cluj a fost depistat sâmbătă, chiar înaintea derby-ului cu FCSB, când Adi Păun a aflat că s-a infectat cu noul virus. Mijlocașul CFR-ului a fost inițial internat la București, dar, la cererea clubului, va fi transportat la Cluj cu o ambulanță specială.

sursa foto: Digisport

 

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …