Sunday , March 3 2024

13 suporteri polonezi, retinuti in Bucuresti inaintea meciului Steaua-Legia. Aveau materiale explozive si canabis

suporteri Legia

13 suporteri polonezi, veniti la Bucuresti pentru meciul Steaua – Legia Varsovia, au fost dusi, miercuri, la politie, dupa ce asupra lor s-au gasit materiale pirotehnice, cutite si substante interzise.

Unsprezece suporteri au fost dusi la sectia 21, iar doi la Biroul de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog (BCCOA).

Jandarmeria a organizat un filtru la intrarea in Bucuresti de pe autostrada A1, fiind oprite toate masinile cu numar de Polonia si fanii controlati.

“La un control asupra unor suporteri polonezi au fost gasite materiale pirotehnice si explozive ascunse in rucsacuri, in incaltaminte si in obiecte de vestimentatie. Asupra unui suporter a fost descoperit un cutit si o cagula, iar asupra altora s-au gasit cateva tigari cu substante interzise, cel mai probabil cannabis. Urmatoorul pas va fi conducerea lor catre sectiile de politie, unde li se vor intocmi acte de constatare pentru infractinile de port ilegal de arme, material explozibil si substante interzise”, a declarat purtatorul de cuvant al Jandarmeriei, Georgian Enache.

Cei mai multi dintre suporterii polonezi vin la Bucuresti cu microbuze, autocare si autoturimse proprii. Tot miercuri, doua aeronave cu fani polonezi au aterizat la Aeroportul International Henri Coanda.

Pe de alta parte, la ora transmiterii acestei stiri, in Centrul Vechi se afla aproximativ o suta de suporteri, zona fiind supravegheata de Jandarmerie si Politie. Fanii vor fi condusi de jandarmi pana la Arena Nationala.

Partida Steaua Bucuresti – Legia Varsovia are loc astazi, de la ora 21.45, in prima mansa a play-off-ului Ligii Campionilor.

Vezi si

Paul Pogba a fost suspendat patru ani din fotbal după ce a fost găsit dopat cu testosteron

Cariera lui Paul Pogba s-ar putea încheia, după ce mijlocașul francez de 31 de ani …