Friday , April 23 2021

Vom avea acces la toata muzica lumii in masina

Este de mult timp fantezia tehnologica a iubitorilor muzicii, fara prea mari perspective de implinire. Ei bine, un nou casetofon de masina operabil vocal, ce ruleaza intocmai melodia solicitata de utilizator cautand prin milioane de titluri muzicale, a devenit, in sfarsit, realitate.

Parrot Asteroid, cum se numeste dispozitivul, care este, de asemenea, primul sistem muzical de masina ce poate descarca aplicatii, a fost lansat ieri, 5 ianuarie, in cadrul celui de-al 44-lea Targ International al Consumatorilor de Electronice, organizat in Las Vegas.

Intrebuintand sistemul de operare Android, de la Google, aparatul va fi pus in vanzare in urmatoarele saptamani. Iar producatorul francez Parrot sustine ca acesta nu va costa mai mult decat un casetofon auto obisnuit.

Receptorul de comanda vocala din dotarea lui Parrot Asteroid le permite utilizatorilor sa ii dicteze sistemului audio ce doresc sa asculte, in timp ce o rotita serveste la navigarea prin meniuri. In momentul receptarii comenzii, aparatul cauta fisierul dorit in baza de date locala, la care este conectat, dar si online.

Surprinzator, poate chiar mai importanta decat acest lucru este capabilitatea lui Parrot de a descarca aplicatii, aplicatii despre care producatorii cred ca vor avea un succes urias pe piata. Exista un numar nelimitat de posibilitati, de la aplicatii care indica locuri de parcare pe o anumita raza, pana la aplicatii de directionare. (descopera.ro, dupa Dailymail)

Vezi si

Vaccinurile anti-Covid-19 ne-ar putea proteja până la un an

Protecția oferită de vaccinurile anti-COVID-19 ar putea dura până la un an, susțin surse din …