Thursday , April 25 2024

Sucul de mar, morcov si sfecla rosie – miracol pentru sanatate

suc

Sucul de mar, morcov si sfecla rosie reprezinta o adevarata reteta minune pentru sanatate, mai ales in cazul unor afectiuni foarte grave.

Acest suc este un aliat chiar si in cazul unor boli precum cancerul, deoarece inhiba dezvoltarea celulelor canceroase.

Este dovedit faptul ca produsele naturale ajuta foarte mult in tratarea unor boli si acesta este si cazul cancerului. In plus, ingredientele din acest suc sunt la indemana oricui si poate fi preparat foarte usor in propria bucatarie.

Medicamentul din casa noastra

Aceasta combinatie – morcov, mar si sfecla rosie – are efecte curative si, mai mult decat atat, reprezinta o reala sursa de energie. Ideal ar fi ca sucul sa fie preparat in casa, pe cat posibil din produse naturale care sa nu provina din import. Gradina bunicii este locul ideal din care pot fi obtinute aceste fructe si legume.

Fiind si un bun detoxifiant, sucul consumat in fiecare zi ajuta si la slabit. Tot aceasta bautura ofera o mare parte din necesarul zilnic de vitamine si minerale. Amestecul respectiv este foarte bun si pentru sanatatea mintala, oferind organismului si energie.

Cele trei ingrediente minune

Morcovii asigura vitamina A care contribuie la sanatatea ficatului, pe langa faptul ca este foarte buna pentru vedere. Vitamina A este foarte importanta in lupta cu ciroza, cancerul la ficat. Tot morcovii sunt cei care previn imbatranirea prematura a celulelor si mentin sanatatea acestora.

Sfecla rosie are un rol extrem de important pentru sanatatea noastra, fiind o sursa importanta de vitamine. La fel ca si morcovul, sfecla rosie combate cancerul la ficat, dar si alte afectiuni cum ar fi diabetul sau anemia. In plus, sfecla rosie regleaza tensiunea si previne problemele care apar odata cu tensiunea prea ridicata sau prea scazuta.

Merele sunt esentiale in alimentatia oricarei persoane. Pe langa faptul ca reprezinta o masa usoara si la indemana oricui, asigura si o mare parte din necesarul zilnic de vitamine.

Este recomandat consumul zilnic de suc de mar, morcov si sfecla rosie in cantitati cat mai mari cu putinta. Dimineata ar trebui consumata o doza de 250 de ml de suc.

Pe langa faptul ca acest suc reda sanatatea si ofera energie datorita vitaminelor sale, are si un gust foarte bun. Cei care nu agreeaza gustul sfeclei rosii trebuie sa stie ca marul preia din aroma puternica a sfeclei si ofera un gust dulce-acrisor foarte placut si racoros.

Bolnavii de cancer sunt cei care ar trebui sa consume in mod regulat suc de mar, morcov si sfecla rosie, chiar si dupa ce boala este tratata.

www.diete-sanatoase.ro

Vezi si

1,5 miliarde de oameni din întreaga lume suferă de dureri cronice

Peste 1,5 miliarde de oameni din lume suferă de dureri cronice, o problemă globală cu …