Wednesday , November 30 2022

Statie spatiala extraterestra descoperita pe Marte?

Un astronaut american sustine ca a descoperit “o structura” misterioasa pe suprafata planetei Marte, cu ajutorul Google Earth, care ar putea fi dovada existentei extraterestrilor pe Planeta Rosie.

David Martines sustine ca a dat peste fotografia care demonstreaza existenta “constructiei ciudate” pe Marte, dupa ce a scanat suprafata planetei o zi intreaga. Practic nu a avut nevoie de contributia vreunui satelit al NASA si nici de o misiune speciala in spatiul cosmic pentru a face descoperirea. A realizat ca are in fata ceva cu totul deosebit, stand pe fotoliul de acasa.

Descriind “structura” ca pe o entitate colorata in fasii rosii si albastre, pentru ochiul “neantrenat” imaginea nu reprezinta altceva decat o pata de lumina pe suprafata rosie a plantei Marte.

David Martines sustine, insa, cu totul altceva. El a dat si coordonatele la care se gaseste misterioasa entitate 49’19.73″N 29 33’06.53″W pentru ca si alti curiosi sa vada anomalia singuri.
Intr-un video pe care l-a postat pe internet, David Martines descrie ceea ce el crede ca este o statie extraterestra amplasata pe suprafata lui Marte.

“Acesta este un video pentru ceva pe care eu l-am descoperit cu ajutorul Google Maps, dintr-o intamplare. O numesc Bio-statia Alpha, pentru ca presupun ca sunt fiinte vii acolo sau, daca nu mai sunt, au existat candva”, explica David Martines. “Este neobisnuit ca este atat de mare. Are 213 metri lungime si 45,7 metri latime si arata ca un cilindru sau o uniune de cilindri. Poate fi o centrala electrica, un loc in care exista forme de viata sau vreun depozit special. Sper sa nu fie o arma. Indiferent ce este, sunt convins ca este pusa acolo cu un scop”, a mai adaugat el.

Descoperirea lui David Martines este similiara aceleia care arata un chip pe suprafata lui Marte. Fotografia a fost surprinsa in 1976 de Viking 1 pe un mic deal din regiunea Cydonia, Marte. (sursa: stirileprotv.ro)

Vezi si

Diabetul zaharat și somnul

Somnul reprezintă aproximativ 30% din viața unei persoane. Durata medie de somn pentru o persoană …