Friday , December 1 2023

Secretele sexului, ascunse în scrisul nostru

Felul în care sunt scrise literele g, j, f, p, q trădează natura sexuală a unei persoane.

Eva.ro dezleagă secretele sexului în tipul de caligrafie. Deși fiecare învață aceleași reguli, oamenii îşi personalizează scrisul, în funcție de experiențele vieții.

Literele care se extind în partea de jos, de exemplu, precum g, j, f, p, q, trădează natura sexuală a unei persoane. Litera g este, totuşi, cel mai des folosită în analizarea sexualităţii unei persoane, scrie eva.ro, iar bucla pe care o faci îți spune câteva secrete despre senzualitatea ta.

Bucla întreruptă – Frustrare sexuală

Persoanele care nu sunt satisfăcute din punct de vedere sexual scriu cu întreruperi la nivelul buclei literei g. Este un semn că viaţa lor sexuală este incompletă.

Buclă voluminoasă – Apetit sexual ridicat

Un apetiti sexual puternic este indicat de o buclă lungă şi moderat de lată a literei g. O astfel de persoană se plictiseşte foarte repede şi are nevoie permanent de lucruri noi în pat. Are o imaginaţie foarte bogată, iar fanteziile sunt impresionante.

Buclă foarte mică, trunchiată – Dezinteres sexual

Pe de altă parte, dacă partea de jos a literei g este mică, trunchiată sau îi lipseşte presiunea, cel care a scris nu este prea activ din punct de vedere sexual şi nici nu se implică în prea multe activităţi fizice.

Buclă moderată – Energie sexuală bine stăpânită

Îşi controlează foarte bine energia sexuală astfel încât pot sta săptămâni întregi fără să facă sex, dar de asemenea pot face sex chiar şi de trei ori pe zi. (eva.ro)

Vezi si

Femeile cu vârsta între 19 şi 45 de ani vor putea procura vaccinul HPV cu reducere de 50%

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, anunţă că, începând de vineri, femeile cu vârsta între 19 şi …